Put a smishing awareness video on your intranet

Værsgo! I kan bruge vores video om phishing og smishing på jeres intranet som en hilsen til medarbejderne – med en embedkode.

Det vil se sådan her ud:

Humor mod hacking bidrager til awareness i en coronatid med en stribe videoer om phishing og smishing og cybersikkerhed på hjemmekontoret.

Sådan gør du
Her kan du hente en embedkode, så du kan lægge filmen på jeres intranet eller organisationens hjemmeside indtil 1. december 2020, og på den måde give medarbejderne en venlig og frisk påmindelse:

Vent et par sekunder efter du har klikket…

Når du udfylder disse oplysninger, vil du efterfølgende modtage nyhedsbreve med nyt om it-sikkerhed og awareness fra Humor mod hacking. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene igen. For mere information, se vores persondatapolitik.
E-læringskurset med videoer, quiz korte artikler – enkelt og lige til at gå til. Plug-and-play.

E-læringskursus om it-sikkerhed, når vi arbejder hjemmefra

Humor mod hacking tilbyder en lang række film og e-læringskurser.

Blandt andet om om it-sikkerhed på hjemmearbejdspladsen, som en del af en lun og humoristisk awareness-kampagne, der med enkle budskaber giver medarbejderne indsigt og brush-up på it-sikkerheden. 

Hackere og it-kriminelle bruger coronakrisen til nye raffinerede angreb med phishing og ransomware. Malware lukkes især ind i vores it-systemer af medarbejdere, der et kort øjeblik er uopmærksomme og får klikket på links og filer, de aldrig skulle have klikket på. Eller bliver eller snøret og manipuleret til at tro, at beskeder kommer fra troværdige kilder og personer, de kender.

Advarsel fra Forsvarets Efterretningstjeneste

“Hackere udnytter Coronakrisen,” advarer Center for Cybersikkerhed i en vurdering af cybertruslen mod Danmark: “Mange phishing-mails misbruger Covid-19 som tema for at øge sandsynligheden for, at modtageren læser mailen og klikker på links eller vedhæftede filer.”

“Under Covid-19 pandemien er der blevet oprettet en relativt stor mængde falske hjemmesider, som bl.a. udnyttes af hackere til at forsøge at franarre danske borgere deres NemID-oplysninger og andre loginoplysninger. En del af hjemmesidernes domæner lægger sig tæt op ad legitime sundheds-myndigheders hjemmesider og navne,” skriver centeret.

→ Se nyheden fra Center for Cybersikkehed den 28. juni 2020 om smishing og phishing med Corona og Covid-19 som hackernes krog til at få os til at gå i deres fælder.

Kontakt os angående video og e-læringskursus om it-sikkerhed i en Coronatid:

Tlf: (+45) 2261 0041 og e-mail: info@humouragainsthacking.com


→ Se mere på www.humormodhacking.dk

→ Læs mere: E-læring med video: Giv hackerne baghjul – også i en coronatid