Sådan tænker hackerne - event med Thomas Janke

Open event: This is how hackers think

Thomas Janke er en del af Bestsellers Cyberafdeling, og han har rigeligt at se til. Og der er én ting, han oplever hver eneste dag, nemlig at hackere og it-kriminelle forsøger at trænge gennem de tekniske forsvarsværker og også forsøger at snyde medarbejdere. Alt sammen for at få adgang til Bestsellers it-systemer og data.

Det er en erfaring, Thomas Janke deler med it-sikkerhedsfolk i mange organisationer. Her oplever man et stigende pres fra it-kriminelle, som bliver mere og mere sofistikerede.

Derfor underviser Thomas Janke sine kolleger i, hvordan hackerne tænker og arbejder. Det er nødvendigt for at holde hackerne ude. Et af de vigtigste våben er at kunne tænke som en hacker. 

Hvordan man gør det, vil du kunne høre Thomas Janke fortælle om i Aarhus mandag 22. november – i et eksklusivt arrangement sammen med Kelsa Media og ‘Humor mod hacking’: Sådan tænker hackerne

På den måde bakker vi op om ‘Cybersikkerhedsmåneden’.

Arrangementet henvender sig primært til folk, der arbejder med it-sikkerhed eller har en grundlæggende viden om cybersikkerhed.


Special event: Sådan tænker hackerne

De it-kriminelle har et utal af værktøjer til deres rådighed, når de går til angreb på en organisation – og der kommer kun flere til. Det kan være en nærmest umulig opgave at gennemskue, hvilken strategi, hackerne tager i brug næste gang. Bliver det en snedig phishingmail? CEO-fraud? Smishing? Eller går de mere teknisk til værks ved at lede efter bugs og konfigurationsfejl i firmaets firewall?

I foredraget “Sådan tænker hackerne” bliver vi præsenteret for forskellige taktikker og angrebsstrategier, som hackerne bruger. Vi skal prøve at se vores it-systemer fra hackernes perspektiv – og hvordan vi derved kan opdage eventuelle svage punkter i vores cyberværn.


Oktober er cybersikkerhedsmåned.

Under overskriften ‘Vær sikker online’ gør EU oktober måned til Den Europæiske Cybersikkerhedsmåned – en årligt tilbagevendende kampagne, der er handler om at fremme cybersikkerheden hos borgere og organisationer i EU.

Kampagnen understøttes af hundredvis af partnere fra Europa og andre lande, og også her i Danmark er oktober officielt erklæret den Nationale Cybersikkerhedsmåned.

Udover Humor mod hackings event med Thomas Janke er der et væld af forskellige aktiviteter på programmet. Dem kan du læse om og tilmelde dig her.