Sådan tænker hackerne foredrag med Thomas Janke

How hackers think – Event in Hjørring

Sådan tænker hackerne - event med Thomas Janke

Thomas Janke er en del af cyberafdelingen i en stor dansk virksomhed. Og der er én ting, han oplever hver eneste dag, nemlig at hackere og it-kriminelle forsøger at trænge gennem de tekniske forsvarsværker og forsøger at snyde medarbejdere. Alt sammen for at få adgang til virksomhedens it-systemer og data.

Derfor underviser Thomas Janke i, hvordan hackerne tænker og arbejder. Det er nødvendigt for at holde hackerne ude. Et af de vigtigste våben er at kunne tænke som en hacker, siger han. 

Hvordan man gør det, vil du kunne høre Thomas Janke fortælle om i Hjørring den 6. april fra kl. 14 til 17. Det foregår i et eksklusivt arrangement med Erhverv Hjørring sammen med Kelsa Media og ‘Humor mod hacking’ med titlen “Sådan tænker hackerne”.

Her en lille forsmag på, hvad du kan se frem til:

Arrangementet henvender sig almindelige virksomhedsledere fra små og mellemstore virksomheder, der har brug for viden og inspiration om hvordan man sikrer sig mod hacker-angreb.


Special event: Opdag de svage puntker i jeres cyberværn

De it-kriminelle har et utal af værktøjer til deres rådighed, når de går til angreb på en organisation – og der kommer kun flere til. Det kan være en nærmest umulig opgave at gennemskue, hvilken strategi, hackerne tager i brug næste gang. Bliver det en snedig phishingmail? CEO-fraud? Smishing? Eller går de mere teknisk til værks ved at lede efter bugs og konfigurationsfejl i firmaets firewall?

I foredraget “Sådan tænker hackerne” bliver vi præsenteret for forskellige taktikker og angrebsstrategier, som hackerne bruger. Vi skal prøve at se vores it-systemer fra hackernes perspektiv – og hvordan vi derved kan opdage eventuelle svage punkter i vores cyberværn.